Over The Arrows.

Een team van gepassioneerde makers die niks liever doen dan hard werken om vette content te maken voor moderne bedrijven. Wij racen elke dag om het content creatie proces voor onze partners zo makkelijk mogelijk te maken. 

Het Raceteam voor Fotografie & Video.

Als er iets is waar wij bij The Arrows van houden is het wel de Formule 1. De hoge kwaliteitsstandaard & snelheid die daar de combinatie vind met spanning en high-end materiaal is eigenlijk de perfecte metafoor voor hoe wij in de wedstrijd staan.

Na jarenlang alleen content gemaakt te hebben, vonden wij het tijd om te zien wat er gebeurd als je samen dezelfde doelen najaagt.

The Arrows is dan ook ontstaan om met een team van professionals zonder poespas te vetste content te gaan maken. Wij werken zelf en alleen samen met mensen die dezelfde mentaliteit hebben: Kijken hoe we op een efficiënte manier, de aller-vetste content kunnen maken voor commerciële bedrijven. 

Naast onze vaste teamleden Martin & Tessa, hebben wij een ploeg van andere makers waar wij veelvuldig fijne samenwerkingen succesvol hebben afgerond. Zo geloven wij niet in alles-kunners, maar meer in specialisten. Wij zoeken altijd de beste maker bij jouw uitdaging en proberen altijd het uiterste om het beste resultaat te krijgen, samen met de de klant of partner. 

 

The Arrows – Onze makers.

Martin Hols

 ✉️ Martin@TheArrows.nl
☎️  +31 (6) 41148479

Martin Hols – Fotografie

De voorliefde voor fotografie van Martin begon na zijn studie psychologie toen hij ineens een camera in zijn handen gedrukt kreeg. Toen bleek dat hij dat best leuk vond (lees obsessie) en er mensen mee kon helpen. 

Het beeld van Martin is herkenbaar en terug te vinden door het felle en contrastrijke kleurgebruik. Dit reflecteert ook zijn sprankelende persoonlijkheid en dat helpt hem ontzettend in zijn vak. Hij gebruikt zijn ervaring van meer dan 750 projecten om niet alleen zijn klanten en partners te helpen in het gebruik van beeld, maar ook om andere fotografen te ondersteunen en te helpen om ook vette content te maken. 

Een van zijn grootste passies is ‘gewone mensen’ te laten zien dat zij ook kunnen stralen op een foto. Een commerciële insteek van het gebruik van fotografie is waar hij altijd voor gaat. 

Daarnaast is hij een vakidioot als je het over events hebt. Maar Martin wil meer en heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten en heeft zijn skills weten te verbeteren én verbreden naar andere niches binnen de fotografie. Zo kun je tegenwoordig voor je hele beeldenbank bij hem terecht, maar bovenal vind hij het allerbelangrijkst dat jij écht krijgt wat je nodig hebt.

Tessa Derksen

✉️ Tessa@TheArrows.nl
☎️  +31 (6) 29817780

Tessa Derksen – Videografie

Video producer, videografe, editor, filmmaker, hoe je het maar wilt noemen. 

Begonnen in de journalistiek en nu werkzaam als fulltime videografe. De liefde voor beeld startte al vroeg tijdens haar studie waar bij de opleiding Journalistiek het verhaal op nummer één staat vond Tessa het maken van een beeldverhaal een stuk interessanter. Toch bood de opleiding haar veel kennis voor het maken van inhoudelijk sterke video’s en scripts. Maar tijdens haar studie greep ze de kans om bij Albert Heijn stage te lopen en daar de liefde voor beeld te vergroten. Ze ging aan de slag bij het videoteam van Albert Heijn. En dat werkte, na haar stage bleef ze hangen als videoproducer en heeft ze veel uren gemaakt op het blauwe fort in Zaandam.

Na bijna twee jaar wilde ze toch meer met haar voeten in de modder staan en is ze van de kant van opdrachtgever naar opdrachtnemer gegaan.

Voor verschillende opdrachtgevers bereidde ze ruim anderhalf jaar lang tientallen producties voor en ging zij ook regelmatig zelf met de camera of edit aan de slag om de deadlines en ambities te behalen die zij voor ogen had. Toch smaakte het naar meer en was ze nieuwsgierig naar het bouwen van een eigen merk, want een alleskunner was ze toch al.   

Passie en ambitie komen hierin samen en met jarenlange ervaring is ze een doorgewinterde en veelzijdige videoproducer met ervaring uit het vak zelf én is ze ook een vakvrouw met de camera in haar handen.

Wij kunnen dit niet alleen: Onze freelancers. 

Menno van der Veen

Menno is voor alles met veel mensen vaak de juiste keuze. Hij schiet de beste overviews en zijn snelheid is bijna niet te evenaren.

Lieke Vermeulen

Sommige creatives zijn chaotisch, maar wanneer een pietje precies nodig is die op alle details let, dan bellen we Lieke als eerste.