Campagnefotografie

Campagnefotografie voor geslaagde marketingcampagnes  

Op zoek naar een commercial photographer om met jouw marketingcampagnes een sprintje te trekken? Wij helpen je graag! Creëer naamsbekendheid of breng een event, product of dienst onder de aandacht. Wat jouw doel ook is, met opvallende marketingfotografie in je banners, advertenties, nieuwsbrief of magazine krijgt jouw merk écht een boost.  

Campagnefotografie nodig? Wij helpen je graag op weg!

Neem contact op!

100% rechtenvrije fotografie & video.

Snelle oplevering van het beeldmateriaal

Duidelijk en Transparant

Spanning in je campagne- of advertisingfotografie  

Maar om je bedrijf die boost te geven, is het belangrijk dat je campagne- of advertisingfotografie net zo spannend is als een Formule 1-wedstijd. Of misschien nog wel spannender. Je wilt natuurlijk een (pit)stop van clicks en inschrijvingen voorkomen. Hoe zorgen wij daarvoor? Door foto’s te maken met een kleurrijke vrolijke en natuurlijke uitstraling. Én door marketingfotografie te maken die aansluit bij jouw huisstijl, bedrijf en je doel.  

Ontspannen campagne shoot  

In tegenstelling tot je marketingfotografie moet de campagne shoot juist géén spanning geven. Zeker niet als je jouw medewerkers/collega’s op de foto wilt zetten. Onze ervaring is dat veel mensen het vervelend vinden om op de foto te gaan en/of niet tevreden zijn met de foto waar zijzelf op staan. Door een ontspannen sfeer te creëren met onder andere humor zorgen wij voor foto’s die jouw personeel/collega’s met trots in de marketingcampagnes gebruiken!  

Commercial photographer die meedenkt met jouw strategie  

Vind je het lastig om te bepalen wat voor beeld er bij jouw marketingcampagne en – doelen passen? Of weet je nog niet zo goed hoe je je campagne moet inzetten? Als campagne- en advertising fotograaf denken we graag met je mee! We kunnen vooraf ook brainstormen over mogelijke campagnes, waarna we een winnaar bepalen.  

Voordelen campagnefotografie 

 • Met een campagne shoot kun je ook foto’s van jouw medewerkers maken. Zo krijgt je doelgroep een gezicht bij je merk. Het gevolg? Je (potentiële) klanten krijgen onder andere meer vertrouwen in je. 
 • Je creëert zichtbaarheid van je merk. Dat kan voor meer naamsbekendheid zorgen en je kunt daardoor makkelijker nieuwe klanten bereiken. 
 • De kans dat je een voorsprong op je concurrenten krijgt, is groter als je opvalt. Tenminste, als je uniek persoonlijk beeld gebruikt dat bij jouw bedrijfspersoonlijkheid past.  

Benieuwd naar meer voordelen? We vertellen je graag meer!  

Waarom The Arrows als jouw commercial photographer 

 • Campagnefotografie is een hele andere tak van sport dan even een paar foto’s van je bedrijf schieten. Met ruim 500 eerdere projecten weten wij precies waar we het over hebben. 
 • Strategisch meedenken met je marketingcampagnes is als campagne- en advertising fotograaf onze tweede natuur. Denk aan: hoe kunnen we je campagne- en advertisingfotografie efficiënt inzetten? En op welk manier laat je je campagne aansluiten bij je bedrijfsidentiteit en marketingdoelen? 

Tarieven Campagnefotografie

Klein pakket

Inclusief: strategie en feedbackrondes 
Niet inbegrepen: kosten voor figuranten, modellen en locaties* 

 • 2 uur productie/moodboard 
 • 4 uur shoot 
 • 2 uur high- end retouch 

€750 / excl. btw

Boek dit pakket

Groot pakket

Inclusief: strategie en feedbackrondes  
Niet inbegrepen: kosten voor figuranten, modellen en locaties*

 • 4 uur productie
 • Tot 8 uur shoot
 • 4 uur high- end retouch 

€1250,- /excl. btw

Boek dit pakket

Custompakket

Heb jij een grote campagne, meerdere locaties van jouw bedrijf of wil jij echt jouw hele bedrijf onder handen nemen?

 • Alles is mogelijk. Laat ons een vrijblijvend voorstel maken voor jouw bedrijf. 
 • Neem contact op en vertel ons jouw plan en ontvang van ons een prijsopgave

Op aanvraag

Boek dit pakket

Meer weten over wij te bieden hebben of wil je meteen sparren? 

Vul dan onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen over video?