Over the Arrows

Het raceteam voor jouw fotografie & video  

Als er iets is waar wij bij The Arrows van houden is het wel de Formule 1. De hoge kwaliteitsstandaard en de snelheid die daar de combinatie vindt met spanning en high-end materiaal is de perfecte metafoor voor hoe wij in de wedstrijd staan. We vertellen je graag meer over onze werkwijze, missie en het gezicht achter onze racers.  

Onze werkwijze  

Na jarenlang alleen foto- en videocontent gemaakt te hebben, vonden wij het tijd om te zien wat er gebeurt als je samen dezelfde doelen najaagt. Zo begonnen Martin en Tessa samen aan The Arrows. Inmiddels hebben we naast onze vaste teamleden een team van andere makers. Onder andere Menno en Lieke. Met hen hebben we verschillende fijne samenwerkingen afgerond. Wij geloven namelijk niet in alleskunners, maar in specialisten. Bij jouw uitdaging zoeken we altijd een maker die daar goed bij past. Zo crossen we nooit jouw doel voorbij én komen we tot het beste resultaat.    

Snelle levering zodat je snel aan de slag kunt
100% rechtenvrij beeldmateriaal
All-in tarieven, zodat jij meteen aan de slag kan
Wij denken met je mee over jouw doelen

Onze missie 

Onze missie? Zonder poespas de vetste foto- en videocontent maken voor jouw bedrijf. Foto’s en video’s waar je trots op bent. Én waar een beetje spanning niet in ontbreekt. Denk aan video’s die je aandacht trekken en vasthouden en foto’s met kleur. Daarnaast kijken wij graag met je mee naar hoe jij met die foto’s en video’s de eindstreep van je marketingdoelen haalt.  

En natuurlijk vinden wij snelheid belangrijk, anders zouden we geen raceteam zijn. We leveren onze foto’s en video’s snel bij je aan. Verder komen wij in korte tijd al tot gave foto- en videocontent. Maar heb je bijvoorbeeld wat langer nodig om tot die perfecte portretfoto te komen? Dan doen we niet moeilijk.  

Duurzame relaties  

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. En dan bedoelen we niet alleen duurzame brandstof, maar ook op het gebied van samenwerkingen. Wij gaan deze graag aan voor de lange termijn. En zien onze klanten het liefst als collega’s. Want wij geloven dat de gaafste en mooiste video’s en foto’s tot stand komen door écht samen te werken.

 

Een team van gepassioneerde makers

De gezichten achter ons raceteam  

Martin Hols fotograaf van The Arrows.

Martin Hols

Fotograaf
Fel en contrastrijk kleurgebruik
Ervaren fotograaf
Beeldbank

De voorliefde voor fotografie van Martin begon na zijn studie psychologie toen hij ineens een camera in zijn handen gedrukt kreeg. Wat bleek? Hij vond dat best leuk. Oké, dat is behoorlijk zacht uitgedrukt. Martin werd razend enthousiast en doet inmiddels niks liever dan foto’s maken. 

Je herkent de foto’s van Martin door het felle en contrastrijke kleurgebruik. Dit reflecteert ook zijn sprankelende persoonlijkheid. Dat helpt hem ontzettend in zijn vak. Want Martin weet na ruim 750 fotoprojecten allang dat een relaxte sfeer helpt bij het maken van foto’s waar mensen trots op zijn.  

Éen van zijn grootste passies is dan ook: ‘gewone mensen’ laten zien dat zij ook kunnen stralen op een foto. Een commerciële insteek van het gebruik van fotografie is waar hij altijd voor gaat. En daarbij denkt hij graag met je mee!  

Daarnaast is Martin een vakidioot als je het over events hebt. Hij heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten en heeft zijn skills weten te verbeteren én verbreden naar andere niches binnen de fotografie. Zo kun je tegenwoordig voor je hele beeldbank bij Martin terecht. Het allerbelangrijkste? Dat jij krijgt wat je écht nodig hebt.  

Tessa Derksen

Videograaf
Ervaren video producer
Alleskunner

Video producer, videografe, editor, filmmaker, hoe je het maar wilt noemen.  

Begonnen in de journalistiek en nu werkzaam als fulltime videografe. De liefde voor beeld startte al vroeg tijdens Tessa’s studie. Waar bij de opleiding Journalistiek het verhaal op nummer één staat, vond Tessa het maken van een beeldverhaal een stuk interessanter. Toch bood de opleiding haar veel kennis voor het maken van inhoudelijk sterke video’s en scripts.  

Tijdens haar studie kreeg Tessa de kans om bij Albert Heijn stage te lopen bij het videoteam. Daar werd haar liefde voor beeld nóg groter. Na haar stage bleef ze zelfs hangen als videoproducent en ze heeft veel uren gemaakt op het blauwe fort in Zaandam. 

Na bijna twee jaar wilde Tessa toch meer aan de kant van de opdrachtnemer werken. Zo gezegd, zo gedaan. Voor verschillende opdrachtgevers bereidde ze ruim anderhalf jaar lang tientallen producties voor en ging zij ook regelmatig zelf met de camera of edit aan de slag om de deadlines en ambities te behalen die ze voor ogen had. Toch smaakte het naar meer. Tessa werd reuze nieuwsgierig naar het bouwen van een eigen merk. Een alleskunner was ze namelijk toch al.  

Passie en ambitie komen hierin samen en met jarenlange ervaring is ze een doorgewinterde en veelzijdige videoproducer met ervaring uit het vak zelf. Daarnaast is ze ook een vakvrouw met de camera in haar handen. Waar Tessa het allerbeste in is? Jouw boodschap omtoveren tot een gave video. Een video die bij jouw bedrijfspersoonlijkheid past.  

Onze andere racers 

Menno van der Veen

Fotograaf