Professionele Evenementfotografie

Unieke evenementfotografie: maak indruk met beelden van congressen, beurzen en bedrijfsfeesten. Snelle oplevering & all-in tarieven.

Elk bedrijfsevenement is uniek

Elk bedrijfsevenement is uniek, en dat wil je natuurlijk vastleggen in opvallende beelden. Beelden die indruk maken en waar mensen over praten. Kies je voor ons als je eventfotograaf? Dan zorgen we voor krachtige foto's waarmee je kunt laten zien wat mensen hebben gemist als ze er niet bij waren. En met die beelden kun je laten zien hoe fantastisch jouw bedrijfsevenementen, conferenties en beurzen zijn bij het promoten van je volgende evenementen. Zo kun je je verkoop en aanmeldingen een extra boost geven.

Bekijk onze tarieven

100% rechtenvrije fotografie
Snelle oplevering
All-in tarieven
Om trots op te zijn

Een greep uit de resultaten

ZAKELIJKE EVENTFOTOGRAFIE

Zakelijke eventfotografie die een blijvende impact maakt op je bezoekers

Wij zijn er voor al je zakelijke evenementenfotografie nodig heeft. Of het nu gaat om bedrijfsfeesten, award uitreikingen, bedrijfsfestivals, conferenties of beursfotografie. Bij grotere conferenties, beurzen en andere evenementen werken we vaak met twee of drie eventfotografen om alle bijzondere momenten vast te leggen. We maken foto's voor, tijdens en na het evenement. Denk aan overzichtsfoto's van de zaal, details, foto's van belangrijke sprekers en actie- en persmomenten. Vooraf laat je ons in een briefing weten wat jouw doelen zijn en wat je in beeld wilt brengen. Natuurlijk denken we graag met je mee. We hebben ervaring met het fotograferen van zo'n 750 tot 1000 evenementen. We doen er alles aan om een blijvende indruk te maken op je bezoekers.

Zakelijke Eventfotografie

Voordelen van zakelijke eventfotografie zoals beursfotografie en congresfotografie


Zakelijke eventfotografie, zoals beursfotografie en congresfotografie, kun je inzetten voor verschillende marketing- en brandingdoeleinden. Bijvoorbeeld:

 • Alle sponsoren en sprekers bedanken met geweldige foto's. Zodat zij een nog beter gevoel overhouden aan jouw evenement. En nog even blijven hangen in de feeststemming.
 • Zorgen voor meer zichtbaarheid van jouw evenement en merk. Je kunt de eventfoto’s gebruiken in nieuwsartikelen, nieuwsbrieven en op social media. Ook je bezoekers kunnen de foto’s delen op social media. Zo kan iedereen meegenieten van de geweldige sfeer op jouw congres, beurs of bedrijfsfeest.
 • Als marketingtool voor de promotie van jouw beurzen, conferenties of andere evenementen. Als je concurrenten een soortgelijk evenement hebben, wil je natuurlijk niet achterblijven. Met zakelijke eventfotografie laat jij zien hoe geweldig jouw beurs, conferentie of ander zakelijk evenement was.
The Arrows

Voordelen van zakelijke eventfotograaf The Arrows

 • Wil je dat we een paar uur van tevoren bij je evenement zijn? Of heb je een portret van een belangrijke spreker nodig? Geen probleem. Wij zijn flexibel.
 • Zeer snelle levering. Direct na jouw evenement geweldige foto's. Wij begrijpen dat je soms tijdens het evenement snel foto’s op social media wilt plaatsen.
 • All-in tarieven voor je zakelijke eventfoto’s, zoals beurs- en congresfotografie. Zo word je nooit verrast door de prijs. Wel zo fijn!
 • De hoogste kwaliteit zakelijke eventfotografie. Wij blijven altijd in de goede lijn de bocht volgen met foto’s die écht bij jouw stijl passen.
 • Alle beelden zijn 100% rechtenvrij. Je mag ze voor alles gebruiken. Én geen gedoe met naamvermeldingen en het kopen van licenties. Dat is nog eens makkelijk!

Sfeervolle Fotografie

Een (flauw) grapje hier en daar zorgt voor een vrolijke en ontspannen sfeer. Alles om jou op je gemak te stellen.

All-in Tarieven

All-in tarieven voor je zakelijke eventfoto's. Zo word je nooit verrast door de prijs. Wel zo fijn!

We denken met je mee!

We kijken graag met je mee hoe jij je marketingdoelen kunt bereiken. En dan bedoelen we niet alleen door de lens. Als we hobbels op je weg zien, staan we altijd voor je klaar!

Tarieven Eventfotografie

We kunnen het schieten van je foto’s ook combineren met portretfoto’s van de medewerkers. Zo ben je één keer klaar.  

Eventfotografie 1/2 dag

4 uur eventfotografie. Ideaal voor borrels, korte events of activaties.

 • Minimaal 100+ foto's van jouw bedrijf
 • 100% rechtenvrij opgeleverd
 • Binnen 24 uur geleverd
 • Preview tijdens of meteen na het evenement. 

€ 600 / all-in excl. btw

Dit pakket boeken

Eventfotografie - Hele dag

tot 8 uur eventfotografie. Ideaal voor grotere events, congressen en bedrijfsfeesten. 

 • Minimaal 150 unieke foto’s
 • 100% rechtenvrij opgeleverd
 • Foto's tijdens de dag opgeleverd

€ 975 / all-in excl. btw

Dit pakket boeken

Custom & Teams

Duurt jouw event langer? of meerdere eventfotografen nodig? 

 • Vraag naar de mogelijkheden
 • tot wel 5 fotografen tegelijk!
 • Photobooth voor linkedin op jouw event? 
 • Alles voor een all-in tarief

€ 1250 / all-in excl. btw

Dit pakket boeken

Meer weten over wat wij te bieden hebben of wil je meteen sparren? 

Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen over fotografie?