Zakelijke eventfotografie 

Elk event is uniek.

Dat wil je natuurlijk in beelden vangen. Beelden waarmee jij de blits maakt. Huur je ons in als evenementenfotograaf? Dan zorgen wij voor eventfoto’s waarmee je de mensen die er niet bij waren laat zien dat ze écht iets gemist hebben. En waarmee je bij het werven van je volgende events toont hoe tof jouw congressen, beurzen of andere evenementen zijn. Zo kun jij extra gas geven bij de verkoop en/of aanmeldingen hiervan.  

100% rechtenvrije fotografie
Snelle oplevering
All-in tarieven
Om trots op te zijn

Een greep uit de resultaten

Evenementfotografie

Evenementfotograaf die zorgt voor blijvende impact op je bezoekers 

Je zet ons in als congresfotograaf, voor beursfotografie en voor andere zakelijke evenementfotografie. Zoals bedrijfsfeesten, prijsuitreikingen of bedrijfsfestivals. Bij grote beurzen, congressen en andere evenementen werken we vaak met twee of drie evenementfotografen, zodat we alle mooie momenten vastleggen. We maken zowel foto’s voor, tijdens en na het event. Denk aan overviews van de zaal, detailshots, foto’s van belangrijke sprekers en actie- en persmomenten. Vooraf geef je in een briefing aan wat jouw doelen zijn en wat je in beeld wilt brengen. Natuurlijk denken we daarbij graag met je mee. We hebben ervaring met het fotograferen van zo’n 750 tot 1000 events. En we zullen altijd ons beste (fotografie) beentje voorzetten om een blijvende indruk bij je bezoekers te creëren.  

Zakelijke Eventfotografie

Voordelen beursfotografie en congresfotograaf 

Eventfotografie, zoals beursfotografie en congresfoto’s kun je inzetten voor allerlei marketing- en brandingdoelen. Zoals: 

 • Al jouw sponsoren en sprekers bedanken met gave platen. Zodat zij een nog beter gevoel vasthouden na jouw evenement. En nog even blijven hangen in de party mode. 
 • Zorgen voor exposure van jouw event en merk. Je kunt de eventfoto’s mooi gebruiken in nieuwsartikelen en -brieven en op social media. Ook jouw bezoekers kunnen de foto’s weer delen op social media.  Zo kan iedereen meegenieten van de geweldige sfeer op jouw congres, beurs of bedrijfsfeest. 
 • Als marketingmiddel voor promotie van jouw beurzen, congressen of andere evenementen. Als je concurrenten een soortgelijk evenement hebben, wil je natuurlijk geen achterligger zijn. Met eventfotografie laat jij zien hoe fenomenaal jouw beurs, congres of ander zakelijk event is geweest. 
The Arrows

Voordelen evenementfotograaf The Arrows 

 • Wil je dat wij een paar uur van tevoren aanwezig zijn bij je evenement? Of heb je een portret nodig van een belangrijke spreker? Geen probleem. Wij zijn flexibel.  
 • Zeer snelle levering. Tijdens en vlak na jouw evenement meteen geweldige foto's. Wij begrijpen dat je soms tijdens het event snel foto’s op onder andere social media wilt plaatsen.  
 • All-in tarieven voor je eventfoto’s, zoals beurs- en congresfotografie. Zo wordt je nooit verrast door de prijs. Wel zo fijn! 
 • De hoogste kwaliteit eventfotografie. Wij blijven altijd in de goede lijn de bocht volgen met foto’s die écht bij jouw stijl passen.  
 • Alle beelden zijn 100% rechtenvrij. Je mag ze voor alles gebruiken. Én geen gedoe met naamvermeldingen en het kopen van licenties. Dat is nog eens makkelijk!  

Fotografie met sfeer

Een (flauw) grapje hier en daar zorgt voor een vrolijke en ontspannen sfeer. Alles om jou op je gemak te stellen. 

All-in Tarieven

All-in tarieven voor je zakelijke bedrijfsfoto's. Zo wordt je nooit verrast door de prijs. Wel zo fijn! 

We denken met je mee!

We kijken graag met je mee hoe jij je marketingdoelen kunt bereiken. En dan bedoelen we niet alleen door de lens. Als we hobbels op je weg zien, staan we altijd voor je klaar! 

Tarieven Eventfotografie

We kunnen het schieten van je foto’s ook combineren met portretfoto’s van de medewerkers. Zo ben je één keer klaar.  

Eventfotografie 1/2 dag

4 uur eventfotografie. Ideaal voor borrels, korte events of activaties.

 • Minimaal 100+ foto's van jouw bedrijf
 • 100% rechtenvrij opgeleverd
 • Binnen 24 uur geleverd
 • Preview tijdens of meteen na het evenement. 

€ 500 / all-in excl. btw

Dit pakket boeken

Eventfotografie - Hele dag

tot 8 uur eventfotografie. Ideaal voor grotere events, congressen en bedrijfsfeesten. 

 • Minimaal 150 unieke foto’s
 • 100% rechtenvrij opgeleverd
 • Foto's tijdens de dag opgeleverd

€ 850 / all-in excl. btw

Dit pakket boeken

Custom & Teams

Duurt jouw event langer? of meerdere eventfotografen nodig? 

 • Vraag naar de mogelijkheden
 • tot wel 5 fotografen tegelijk!
 • Photobooth voor linkedin op jouw event? 
 • Alles voor een all-in tarief

€ 1250 / all-in excl. btw

Dit pakket boeken

Meer weten over wat wij te bieden hebben of wil je meteen sparren? 

Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen over fotografie?