Bedrijfsfotografie op sportevenementen

Fotografie voor merken in de Sport

The Arrows: sportevenementfotografie met snelle oplevering, all-in tarieven en rechtenvrije foto's.

Team The Arrows begrijpt dat sportieve evenementen niet alleen om de sportmomenten draaien. Of het nu gaat om een hardloopwedstrijd, een voetbaltoernooi of een ander sportevenement, er is altijd meer te beleven dan alleen de wedstrijd zelf. En dat is precies waar wij ons op richten: het vastleggen van de grootsheid en de ambiance van jouw evenement.

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan

100% rechtenvrije fotografie
Snelle oplevering
All-in tarieven

Elk sportevenement op de gevoelige plaat 

Onze roots in de sportfotografie ligt bij het vrouwenvoetbal. Maar al snel breidde onze portfolio zich uit naar andere sporten en evenementen. We ontdekten dat er een groeiende vraag was naar fotografie die zich niet alleen richt op de actie, maar ook op de sfeer eromheen. Want laten we eerlijk zijn, bij sportevenementen draait het vaak om meer dan alleen de wedstrijd. Het gaat om het publiek, de pauze-act, de vriendengroepen aan de bar. Dat is waar de echte sportieve sfeer ontstaat en waar mensen voor komen. 

De branding en de sfeer in beeld 

Als organisator van een sportevenement wil je natuurlijk dat jouw evenement eruit springt. En daar kunnen wij bij helpen. Onze specialiteit is het vastleggen van de sponsoren, de ambiance en de grootsheid om een dergelijk evenement heen. Zo creëren we een ervaring waar mensen nog lang over zullen napraten. Investeer daarom in een speciale sport-evenementfotograaf en je bent er als organisator van verzekerd dat de look, de feel en de sfeer van jouw event haarscherp worden vastgelegd. 

Time is of the essence. Dat is bijna nergens zo belangrijk als bij het vastleggen van sportevenementen. Daarom zorgen we ervoor dat een deel van de beelden al tijdens het event beschikbaar zijn en dat de overige foto's uiterlijk 24 uur later gedeeld worden. Zo kunnen deelnemers en toeschouwers snel genieten van de beelden en kun jij als organisator deze delen op jouw social media-kanalen. Zo creëer je FOMO wat de kaartverkoop voor je volgende evenement zeker ten goede zal komen. 

Grootsheid vastleggen 

Kortom, bij The Arrows hebben we onze niche gevonden in het vastleggen van de grootsheid en de ambiance van sportevenementen. Of het nu gaat om een groot voetbaltoernooi of een klein hardloopevenement, wij zorgen ervoor dat de sfeer en het gevoel van jouw event perfect worden vastgelegd. Zo kunnen sponsors, deelnemers en toeschouwers nog lang nagenieten van deze onvergetelijke ervaring. 

Voordelen sportfotografie van The Arrows 

 • Wil je dat wij een paar uur van tevoren aanwezig zijn bij je evenement? Of heb je een portret nodig van een belangrijke sportmoment? Geen probleem. Wij zijn flexibel.  
 • Zeer snelle levering. Tijdens en vlak na jouw evenement meteen geweldige foto's. Wij begrijpen dat je soms tijdens het event snel foto’s op onder andere social media wilt plaatsen.  Ook bij lifestyle shoots snappen we de urgentie van het snelle opleveren. 
 • All-in tarieven voor jouw klus. Zo word je nooit verrast door de prijs. Wel zo fijn! 
 • De hoogste kwaliteit sportfotografie. Wij blijven altijd in de goede lijn de bocht volgen met foto’s die écht bij jouw stijl passen.  
 • Alle beelden zijn 100% rechtenvrij. Je mag ze voor alles gebruiken. Én geen gedoe met naamvermeldingen en het kopen van licenties. Dat is nog eens makkelijk!  
Om trots op te zijn

Een greep uit de resultaten

Tarieven Sportfotografie

We kunnen het schieten van je foto’s ook combineren met portretfoto’s van de medewerkers. Zo ben je één keer klaar.  

Sportfotografie 1/2 dag

4 uur eventfotografie. Ideaal voor borrels, korte events of activaties.

 • Minimaal 125 foto's van jouw bedrijf
 • 100% rechtenvrij opgeleverd
 • Binnen 24 uur geleverd
 • Preview tijdens of meteen na het evenement. 

€ 600 / all-in excl. btw

Dit pakket boeken

Sportfotografie - Hele dag

tot 8 uur eventfotografie. Ideaal voor grotere events, congressen en bedrijfsfeesten. 

 • Minimaal 150 unieke foto’s
 • 100% rechtenvrij opgeleverd
 • Foto's tijdens de dag opgeleverd

€ 975 / all-in excl. btw

Dit pakket boeken

Custom & Teams

Duurt jouw event langer? of meerdere eventfotografen nodig? 

 • Vraag naar de mogelijkheden
 • tot wel 5 fotografen tegelijk!
 • Photobooth voor linkedin op jouw event? 
 • Alles voor een all-in tarief

€ 1250 / all-in excl. btw

Dit pakket boeken

Meer weten over wat wij te bieden hebben of wil je meteen sparren? 

Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen over fotografie?