Zakelijke Eventfotografie.

Het fotoverslag dat jouw dag in de schijnwerpers zet

Eventfotografie is het visitekaartje van jouw organisatie 

Een blijvende indruk maken met je event, beurs of congres. Dat is wat je wilt. Jij hebt je weken of maanden 110% ingezet om een knallend evenement neer te zetten, dan wil je die inspanning ook vertaald hebben naar jouw doelgroep. Een indruk die niet na een paar dagen vervliegt, maar waar je langere tijd goede sier mee kunt maken. Dan is het zaak dat je een beursfotograaf inhuurt die weet hoe hij dit voor jou vertaalt. Jouw congres was the place to be, en dat moet van de foto’s afspatten. Wij willen dat jouw foto’s een gevoel van FOMO opwekken bij de mensen die er niet bij konden zijn.  

100% rechtenvrije fotografie
Snelle oplevering
All-in tarieven
Om trots op te zijn

Een greep uit de resultaten

Een fotoverslag met de sfeer van jouw event 

Met beursfotografie is het belangrijk dat je weet wat je kunt verwachten. Een belangrijk moment kan je immers niet nog een keertje overdoen. Daarom spreken wij een opdracht voor event- of beursfotografie ook  uitgebreid met jou door. Wil jij dat we samen met jou de venue verkennen? Of moeten er bepaalde sprekers van tevoren of achteraf op een portretfoto gezet worden. Met het team van The Arrows voor jouw eventfotografie is dat geen enkel probleem. Wij maken goede afspraken met je, zodat het fotoverslag van dat belangrijke congres of die (jaar)beurs het spannende gevoel van die dag haarscherp overbrengt.  

Een scherpe blik voor jouw beursverslag 

Tijdens jouw event wil je een fotograaf (of meerdere fotografen) ter plaatse hebben die weten wat ze doen. Dus nietvanuit achterin de zaal een verzameling achterhoofden en die vage PowerPoint presentatieop een scherm voorin. Men moet het idee hebben zelf bij de beurs of het congres te zijn geweest. De interactie, het enthousiasme van je bezoekers. Jouw product, de keynote speaker, de uitreiking van de award. Allemaal verdienen ze hun moment in the spotlight. Wij weten waar we op moeten letten gedurende zo’n dag. Jij kunt gewoon doen waar je goed in bent, presenteren, regelen, netwerken. Het fotoverslag leggen kun je met een gerust hart aan ons overlaten 

Strakke beelden en afspraken 

Professionele beurs- en eventfotografie kan voor vele doeleinden worden ingezet. Het verslag achteraf in de media? Je weet zeker dat de juiste mensen op de juiste manier op de foto staan. Social media, relatiebeheer en promotie voor je volgende event. Met een helder, sfeervol en haarscherp verslag van de dag vertellen de foto’s van The Arrows jouw verhaal zoals jij het bedoeld had!  

Uiteraard werken we ook voor beurs- en eventfotografie met vooraf afgesproken prijzen en zorgen we voor een snelle levering zodat jij snel kunt shinen met het fotoverslag van jouw event. Een fotoserie waar je op al je socials goed mee voor de dag komt, en wat een mooi visitekaartje is voor al je volgende evenementen. Dat is toch wat je wilt!  

Kijk hier naar aansprekende voorbeelden van onze beurs- en eventfotografie of neem hier direct contact met ons op. Wij spreken de mogelijkheden graag met je door.  

Tarieven Zakelijke Eventfotografie

We kunnen het schieten van je foto’s ook combineren met portretfoto’s van de medewerkers. Zo ben je één keer klaar.  

Eventfotografie 1/2 dag

4 uur eventfotografie. Ideaal voor borrels, korte events of activaties.

 • Minimaal 100+ foto's van jouw bedrijf
 • 100% rechtenvrij opgeleverd
 • Binnen 24 uur geleverd
 • Preview tijdens of meteen na het evenement. 

€ 500 / all-in excl. btw

Dit pakket boeken

Eventfotografie - Hele dag

tot 8 uur eventfotografie. Ideaal voor grotere events, congressen en bedrijfsfeesten. 

 • Minimaal 150 unieke foto’s
 • 100% rechtenvrij opgeleverd
 • Foto's tijdens de dag opgeleverd

€ 850 / all-in excl. btw

Dit pakket boeken

Custom & Teams

Duurt jouw event langer? of meerdere eventfotografen nodig? 

 • Vraag naar de mogelijkheden
 • tot wel 5 fotografen tegelijk!
 • Photobooth voor linkedin op jouw event? 
 • Alles voor een all-in tarief

€ 1250 / all-in excl. btw

Dit pakket boeken

Meer weten over wat wij te bieden hebben of wil je meteen sparren? 

Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vragen over fotografie?